Kids

Kinderen zijn over het algemeen heel behendig bij het aanleren van nieuwe sporten. Het leren rijden op de verschillende Skatey producten gaat dus meestal heel snel en intuïtief. Vanaf de leeftijd van 8 jaar kunnen kinderen leren rijden op bijvoorbeeld een electrisch skateboard; zittend of rechtopstaand. Om veilig te rijden op een Skatey is het belangrijk om een type te kiezen dat bestemd is voor kinderen. Let hierbij op eigenschappen als maximale snelheid en gewicht bij het maken van je keuze.

Om te leren rijden op één van onze producten moet je goede controle hebben over je lichaam en heb je een goed evenwichtsgevoel nodig. Draag altijd beschermende kleding, een helm en knie- elleboog- en polsbeschermers. Hierdoor wordt een groot gedeelte van de klap bij een eventuele valpartij opgevangen.

Natuurlijk is het rijden op een Skatey voor kinderen een superleuke ervaring. Tijdens het rijden ben je natuurlijk lekker buiten en actief bezig. Bovendien is het heel goed voor de coördinatie, het evenwichtsgevoel en de stabiliteit.

Kinderen vinden het geweldig!