Service en garantie

Garantie
Skatey geeft 1 jaar garantie op fabrieksfouten, binnen deze termijn kan je een garantieclaim indien via info@skatey.com, zorg ervoor dat je een kopie van je aankoopnota insluit. Indien de reparatie inderdaad onder de garantievoorwaarden valt rekenen wij geen kosten voor de repareren van je Skatey product. Indien de reparatie niet onder de garantie valt dan nemen wij contact met je op om je te informeren over de kosten voor de reparatie. Nadat wij goedkeuring van jou hebben ontvangen betreffende de herstelkosten gaan we over tot reparatie. Zodra jouw Skatey klaar is sturen we je een factuur voor het verschuldigde bedrag. Als de betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen we je product weer retour. Mocht je besluiten om je Skatey niet te laten repareren dan sturen we je product weer terug met een factuur voor verzend- en onderzoekskosten á € 50.-.

 

Reparatie
Als jouw product van Skatey buiten de garantietermijn van een jaar een defect krijgt, of als je Skatey door eigen toedoen is beschadigd, dan kan je via info@skatey.com een aanvraag indienen voor reperatie. Na ontvangst inspecteren wij je product en nemen we contact met je op over de eventuele reperatiekosten. Na jouw goedkeuring voor de kosten gaan we over tot reperatie en sturen we je een factuur voor het afgesproken bedrag. Zodra jouw betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen we je Skatey product aan je retour.

Mocht je besluiten om je Skatey niet te laten repareren dan sturen we je Skatey weer terug met een factuur voor verzend- en onderzoekskosten á € 50.-.

 

Onderdelen
Via onze webshop is het mogelijk om onderdelen voor de verschillende Skatey producten te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld een krijtgeraakte afstandsbediening gemakkelijk vervangen of als je handig bent gemakkelijk zelf een verleten wiel vervangen.

 

Handleidingen
Handleidingen van de verschillende Skatey producten vind u op de homepage onder het kopje "handleidingen".
Zorg er altijd voor dat u de handleiding van uw Skatey heeft gelezen en begrepen voordat u het product gaat gebruiken.

 

Verzendkosten
Verzending van nieuwe Skatey producten is gratis (bij een orderwaarde boven € 150,- gelden geen verzendkosten). als een Skatey gerepareerd is en retour wordt gezonden zijn de verzendkosten voor rekening van de klant. Verstuur een Skatey altijd goed en stevig verpakt, indien mogelijk in de originele doos.