Betaalmogelijkheden

Betalen kan op verschillende manieren, alle betalingen geschieden op vooruitbetaling via één van de onderstaande methoden:

iDeal 
iDeal is vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat bij een online aankoop is gekoppeld aan je internetbankierprogramma. Om gebruik te maken van iDEAL is registratie niet nodig, ook hoef je geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Creditcard
Visa of Mastercard creditcardbetalingen verlopen bij ons veilig via Paypal. Je kan altijd betalingen verrichten met uw creditcard, een PayPal account is niet nodig.

PayPal
Met de geheel kostenloze online betaal-service van PayPal betaal je snel en eenvoudig. Bij PayPal geef je namelijk alleen bij de eerste registratie je bankgegevens door, en daarna betaal je simpelweg met een muis-klik. Je bankgegevens of creditcard informatie worden daarbij niet aan ons verstrekt. Meer informatie over PayPal vind je op www.paypal.nl.

Vooruitbetaling via Bankoverschrijving
Nadat de bestelling is doorlopen ontvang je onze bankgegevens. Let er op dat je bij Betalingskenmerken je bestelnummer vermeldt, zodat je betaling aan je bestelling kan worden gekoppeld. Je bestelling gaat in productie nadat het geld ontvangen is, dit duurt meestal 2 à 3 dagen.

MisterCash
Als je iets via internet hebt besteld en je wilt dit betalen met MisterCash, dan is dit te vergelijken met een betaling via een creditcard. Het enige wat je nodig hebt is het nummer van de kaart en de vervaldatum. De betaling wordt verwerkt door het betaalsysteem van de begunstigde en deze brengt je automatisch naar het betaalscherm van de eigen bank waar je de resterende gegevens in moet voeren.